Ung Pirat bjuder in till dialog med Kulturskaparna

March 11, 2010 – 4:49 pm

Det största politiska ungdomsförbundet Ung Pirat via dess förbundsordförande Stefan Flod, bjuder nu in det nybildade nätverket Kulturskaparna till samtal om tillgång till kultur på nätet.

- Debatten har alltid handlat om hur upphovsrätten ska fungera bättre, både på internet och utanför. Nätverket Kulturskaparna är i denna debatt mer än välkomna att lägga fram konstruktiva förslag på hur upphovsrätten ska anpassas till en ny verklighet och nya förutsättningar, säger Stefan Flod.

- Jag ser fram emot att föra en nära och konstruktiv dialog med Kulturskaparna och andra kring hur vi kan utnyttja digitaliseringen för att stärka spridandet av kultur på ett sätt som samtidigt garanterar att medborgliga rättigheter i samhället bevaras, säger Stefan Flod.

För mer information:
Förbundet Ung Pirat är Piratpartiets ungdomsförbund och Sveriges största politiska ungdomsförbund, en bred organisation som står för ett öppet informationssamhälle: delad kultur, fri kunskap och skyddat privatliv.

Mer information om Ung Pirat finns på http://presscenter.ungpirat.se/

Kontakta
Stefan Flod
Förbundsordförande Ung Pirat
0760-18 89 18
stefan.flod@ungpirat.se

You must be logged in to post a comment.