Käftsmäll till etablesimanget. Ung Pirat är stolta över sitt moderparti, Piratpartiet.

May 18, 2010 – 12:59 pm

Idag, den 18 maj, tog Ung Pirats moderparti över leveransen av bandbredd till fildelningssidan The Pirate Bay. Detta efter att den tyska ISPn Cyberbunker beordrats att koppla bort The Pirate Bay från Internet.

- Ung Pirat är troligtvis det enda politiska ungdomsförbundet som kan säga med rak rygg att de är stolta över sitt moderparti när det gäller The Pirate Bay säger Ung Pirats förbundsordförande Stefan Flod efter nyheten.

- The Pirate Bay är en viktig förmedlare av kultur för hela vår ungdomsgeneration. Det är självklart för oss att stötta vårt moderparti och The Pirate Bay i den rollen.

Vidare menar han att – informationsfrihet och grundläggande yttrandefrihet måste få finnas i det kunskapssamhälle vi lever i idag, därför är det fantastiskt att Piratpartiet tar upp kampen fullt ut idag. Piratpartiet är numera The Pirate Bays internetleverantör.

Piratpartiet är det självklara valet för en hel ungdomsgeneration i riksdagsvalet i september.

Rent konkret innebär det att Piratpartiet levererar bandbredd till The Pirate Bays hemsida och sökmotor. Någon tracker-teknik eller några torrent-filer huserar inte Piratpartiet. Frågan om att leverera bandbredd till en ren sökmotor har inte ens varit i närheten av att prövas i brottmål.

Länkar och referenser
http://press.piratpartiet.se/2009/12/18/piratpartiets-julklappar-till-politiska-aktivister-tor-och-piratepad/

Kontakt:
Stefan Flod
Förbundsordförande Ung Pirat
0760-18 89 18
stefan.flod@ungpirat.se

Sandra Grosse
Vice Förbundsordförande Ung Pirat
0707-25 61 03
sandra.grosse@ungpirat.se

  1. 1 Trackback(s)

  2. May 19, 2010: Fyr i helvetet, TPB | Stefan Flod

You must be logged in to post a comment.