Örkelljunga har fått en ny politisk ungdomsförening. Piratpartiets ungdomsförbund startar upp Ung Pirat Örkelljunga.

August 13, 2010 – 1:36 pm

Nyligen startades det upp en ny lokalavdelning i Piratpartiets ungdomsförbund, Ung Pirat i Örkelljunga. Efter uppstartsmötet som skedde söndagen den 18 juli så valdes Christoffer Eldengrip till ordförande för den nybildade lokalavdelningen.

– Det är jättekul att få vara med och bidra till organisationen och en bättre framtid, säger Christoffer efter uppstarten. Jag hoppas att vi kan få igång lokalavdelningen och få fler ungdomar att bli aktiva inför riksdagsvalet och fortsätta aktivera sig politiskt genom Ung Pirat.

I Örkelljunga har Ung Pirat sju medlemmar och lokalavdelningen planerar att starta upp med flygbladsutdelningar och annan lokal verksamhet.

- Vi hoppas att motivera fler ungdomar att vara med och påverka sin samtid, avslutar Christoffer.

Är du redan medlem i Ung Pirat och bor i Örkelljunga och vill vara med i den nya lokalavdelningen? Då kan du flytta över ditt medlemskap. Kontakta förbundet via info@ungpirat.se. Vill du bli ny medlem i Ung Pirat kan man registrera sig på www.ungpirat.se

För mer information:
se Ung Pirats presscenter, http://presscenter.ungpirat.se, för pressbilder och andra resurser

Kontakt:
Christoffer Eldengrip
Ordförande Ung Pirat Örkelljunga
0702-36 18 44
christoffer.eldengrip@ungpirat.se

Stefan Flod
Förbundsordförande Ung Pirat
0760-18 89 18
stefan.flod@ungpirat.se

You must be logged in to post a comment.