Sala får snart en ny politiskt ungdomsförening. Piratpartiets ungdomsförbund startar upp Ung Pirat Sala.

August 24, 2010 – 7:42 pm

Torsdag den 26 augusti så startar Piratpartiets ungdomsförbund Ung Pirat en lokalavdelning i Sala. Vi kommer att samlas på Café Jernvägen på tågstation kl 17:00 för uppstarten av lokalavdelningen, Piratpartiets partisekreterare Mårten Fjällström kommer även vara med på plats.

En av de engagerade ungdomarna som är med och startar upp den strax nybildade lokalavdelningen kommenterar:

- Det är riktigt spännande att få vara med att bidra till organisationen och en bättre framtid, säger Kim Korths innför uppstarten. Jag hoppas att vi kan få igång lokalavdelningen och få fler ungdomar att bli aktiva inför riksdagsvalet och fortsätta aktivera sig politiskt genom Ung Pirat.

- Det är kul att ungdomar utnyttjar sin rätt att påverka. Det känns viktigt att säga vad man tycker, särskilt när det handlar om frågor som berör oss så mycket, säger Mårten Fjällström, partisekreterare för Piratpartiet som kommer vara med på träffen.

Det kommer att finnas tid till frågor och intervjuer av Kim Korths och Mårten Fjällström för media i samband med träffen. Varmt välkomna!

För mer information:
se Ung Pirats presscenter, http://presscenter.ungpirat.se, för pressbilder och andra resurser.

Ung Pirat har 14 medlemmar i Sala kommun.

Kontakt:
Kim Korths
076-05 35 673
kim.korths@ungpirat.se

Mårten Fjällström
Piratpartiets partisekreterare
010 – 33 33 404
marten.fjallstrom@piratpartiet.se

You must be logged in to post a comment.