Tidaholm har fått en ny politisk ungdomsförening. Piratpartiets ungdomsförbund startar upp Ung Pirat Tidaholm.

August 24, 2010 – 7:42 pm

Nyligen startades det upp en ny lokalavdelning i Piratpartiets ungdomsförbund, Ung Pirat i Tidaholm. Efter uppstartsmötet som skedde söndagen den 22 Augusti så valdes Martin Holmberg till ordförande för den nybildade lokalavdelningen.

- Det är riktigt spännande att få vara med att bidra till organisationen och en bättre framtid, säger Martin Holmberg efter uppstarten. Jag hoppas att vi kan få igång lokalavdelningen och få fler ungdomar att bli aktiva inför riksdagsvalet och fortsätta aktivera sig politiskt genom Ung Pirat.

- Det är kul att ungdomar utnyttjar sin rätt att påverka. Det känns viktigt att säga vad man tycker, särskilt när det handlar om frågor som berör oss så mycket, säger Stefan Flod, förbundsordförande för Ung Pirat

Är du redan medlem i Ung Pirat och bor i Tidaholm och vill vara med i den nya lokalavdelningen? Då kan du flytta över ditt medlemskap. Kontakta förbundet via info@ungpirat.se. Vill du bli ny medlem i Ung Pirat kan man registrera sig på www.ungpirat.se

För mer information:
se Ung Pirats presscenter, http://presscenter.ungpirat.se, för pressbilder och andra resurser

Martin Holmberg
ordförande för den nya lokalavdelningen Ung Pirat Tidaholm
0703664461
martin.holmberg@ungpirat.se

Stefan Flod
Förbundsordförande Ung Pirat
0760-18 89 18
stefan.flod@ungpirat.se
info@ungpirat.se

You must be logged in to post a comment.