Dags för en ny förbundsordförande – den 25-27 mars hålls Ung Pirats förbundskongress.

March 23, 2011 – 10:27 am

Ung Pirats pressinbjudan till förbundskongressen den 25-27 mars i Uppsala

Den 25-27 mars hålls Ung Pirats förbundskongress på Clarion Hotell Gillet i centrala Uppsala. 51 medlemsvalda ombud ifrån hela landet har blivit valda inför kongressen och det brukar samlas runt ett hundratal aktiva unga pirater från hela Sverige på varje förbundskongress. Partiledaren Anna Troberg kommer även hålla tal under förbundskongressen.

På årets förbundskongress kommer en ny förbundsordförande för Ung Pirat att väljas. Stefan Flod som har varit Ung Pirats förbundsordförande sedan 2007 har valt att inte ställa upp till omval. Det finns ett flertal kandidater till posten och det kommer bli en het debatt kring vem som i framtiden ska vara Ung Pirats ledstjärna.

Förutom förbundsordförande ska även Ung Pirats nya styrelse väljas. Valberedningens förslag presenterades några veckor sedan och går att se här. Kongressen beslutar även hur Ung Pirats budget på ca 3,5 miljoner kr ska fördelas och hur den framtida verksamheten ska se ut.

Varmt välkomna att delta på årets förbundskongress.

Följ Ung Pirats förbundskongress på twitter: #UPFK2011 och #ungpirat

PROGRAM:

Fredag
19.00-22.00 Förbundskongressen öppnar på Clarion Hotell Gillet i centrala Uppsala

Lördag
09.30 Mötet återupptas 13.00 Lunch 14.30 Mötet återupptas 20.00 Middag

Söndag
09.30 Mötet återupptas 12.00 Lunch 13.30 Mötet återupptas 16.00 Förbundskongressen avslutas

Möjligheter till intervjuer kommer att finnas löpande under förbundskongressen.

Presskontakt
Stefan Flod
Förbundsordförande Ung Pirat
0760-18 89 18
stefan.flod@ungpirat.se

You must be logged in to post a comment.